Annulering van reservering

Dal van de Ruiten Aa

Annulering van reservering

Dal van de Ruiten Aa

We hebben de annulering van de reservering ontvangen en willen je laten weten dat we deze in behandeling zullen nemen.

Het kan gebeuren dat plannen veranderen en een eerder gemaakte reservering moet worden geannuleerd. Hoewel we altijd uitkijken naar je komst, begrijpen we dat soms onvoorziene omstandigheden zich voordoen. Daarom bieden we de mogelijkheid om de reservering te annuleren volgens onze annuleringsvoorwaarden.

Graag willen we je in het kort informeren over de annuleringsvoorwaarden zoals die zijn vastgesteld in onze huurovereenkomst. Alle algemene voorwaarden kun je teruglezen op onze website. Dit om misverstanden te voorkomen.

Volgens onze voorwaarden worden deelbetalingen niet geretourneerd bij annulering. Bij annulering vanaf 60 dagen voor de dag van aankomst, is alleen de deelbetaling van de huursom verschuldigd. Als je binnen 60 dagen voor de dag van aankomst annuleert, zal 100% van de huursom in rekening worden gebracht.

In geval van annulering van onze kant, restitueren we eventueel al betaalde gelden.

Hoewel het jammer is als een reservering geannuleerd moet worden, willen we graag aangeven dat jullie altijd welkom zijn voor een volgend verblijf bij Dal van de Ruiten Aa. Of het nu gaat om een weekend weg of een andere nieuwe gelegenheid om te genieten van onze prachtige omgeving in Westerwolde. We kijken ernaar uit om je opnieuw te verwelkomen. Ons team staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen en te laten genieten van alles wat Dal van de Ruiten Aa te bieden heeft.

Door hieronder te klikken op “Cancel Booking” wordt de annulering bevestigd.

Mochten er onduidelijkheden zijn dan kun je dit per mail laten weten.

Veel gestelde vragen

Contactgegevens

Dal van de Ruiten Aa

Bovennieuwlandsweg 1

9541 SZ Vlagtwedde

Tel: 06 – 57523081

Mail: info@dalvanderuitenaa.nl