De Chalets

Dal van de Ruiten Aa

Bij het Dal van de Ruiten Aa kun je kiezen uit twee verschillende chalets. Beide chalets zijn kwa oppervlakte even groot, echter verschilt de indeling per natuurhuisje. De chalets zijn volledig voorzien van airconditioning en verwarming, allemaal op 100% zonne-energie van eigen bodem, waardoor je klimaatvriendelijk kunt genieten.

De natuur chalets zijn voorzien van een luxe badkamer en uitgebreide keuken. Een gezellige zithoek met uitzicht over de akkerlanden en bosgrens van Westerwolde. Tevens is er voor het amusent een Qled internet TV aanwezig met onder andere Netflix en een internetradio waarop je met Bleutooth je eigen favoriete playlist af kunt spelen. Om uitgerust wakker te worden zijn beide chalets voorzien van professionele boxsprings met dikke topping.

Chalet Natuur

Het chalet Natuur is een 2 persoons vakantiechalet waar je in alle rust kunt genieten van het fenomenale uitzicht over de akkerlanden en het Winschoterbos. Geniet van de rust en laat het drukke leven tijdelijk achter je. Voor de vroege vogels is het zelfs mogelijk van achter het raam de herten in de tuin te spotten.

Het chalet is voorzien van een gezellige zithoek, een groot king-sized bed, uitgebreide keuken en moderne luxe badkamer. Een aparte garderobe met grote linnenkast om je eigen spullen netjes op te kunnen bergen.

Het chalet Natuur biedt veel privacy, een eigen parkeerplaats en kan worden betreden middels een sleutelkastje. Het landgoed heeft een eigen toegangspoort en is voorzien van videobewaking.

de chalets

Chalet Rust

Het chalet Rust is een 2 persoons vakantiechalet en kenmerkt zich door twee eenpersoonsbedden. Dit luxe chalet is gelegen tegen de boomgaard met anderzijds uitzicht over de akkerlanden. Of je nu in alle stilte geniet van vogelgezang of het geroep van de pauwen, chalet Rust is een heerlijke plek om te onthaasten.

Het chalet is voorzien van een knusse woonkamer, twee eenpersoons boxsprings, uitgebreide keuken en moderne luxe badkamer. Een aparte garderobe met grote linnenkast om je eigen spullen netjes op te kunnen bergen.

Het vrijstaande chalet Rust biedt veel privacy, een eigen parkeerplaats en kan worden betreden middels een sleutelkastje. Het landgoed heeft een eigen toegangspoort en is voorzien van videobewaking.

Contactgegevens

Dal van de Ruiten Aa

Bovennieuwlandsweg 1

9541 SZ Vlagtwedde

Tel: 06 – 57523081

Mail: info@dalvanderuitenaa.nl