Verken de prachtige natuur van Westerwolde met kano verhuur.

Ontdek de serene schoonheid van het Dal van de Ruiten Aa op een unieke manier door het bijboeken van onze kano verhuur optie tijdens je verblijf in een vakantiechalet in Westerwolde. Met onze kano’s kun je het avontuur op het water aangaan en genieten van de rust en stilte van de natuurlijke omgeving.

Varen op de Ruiten Aa: Een onvergetelijke ervaring

Stap aan boord en laat je meenemen op een ontspannen vaartocht over de kabbelende wateren van de Ruiten Aa. Deze schilderachtige rivier slingert zich door het groene landschap van Westerwolde en biedt een spectaculair uitzicht op de ongerepte natuur en het rijke wildleven.

Geschikt voor iedereen: Ook voor beginners

Onze kano’s zijn niet alleen geschikt voor ervaren peddelaars, maar ook voor beginners. Het is een niet-vermoeiende activiteit die iedereen kan genieten, ongeacht hun ervaringsniveau. Bovendien bieden we een breng- en haalservice, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over logistiek gedoe.

Omringd door natuurlijke pracht: Vogels, herten en meer

Terwijl je rustig over het water glijdt, word je omringd door de natuurlijke pracht van Westerwolde. Kijk uit naar kleurrijke vogels die boven je hoofd zweven en herten die aan de waterkant grazen. Of denk aan vossen die langs de oevers sluipen en konijnen die dartelen tussen het groen. Misschien kun je zelfs een glimp opvangen van vissen die onder het wateroppervlak zwemmen.

Geniet van een ontspannen lunch op het water

Tijdens je kano avontuur bieden wij een heerlijk lunchpakket met verse broodjes, sap en koffie of thee. Zo kunt je genieten van een smakelijke pauze te midden van de natuurlijke pracht van Westerwolde.

Kies voor een ochtendvaartocht en verwelkom de eerste stralen van de ochtendzon op het water, of geniet van een rustige middag op het kalme water. Met onze kano verhuur optie bij Dal van de Ruiten Aa in mooi Westerwolde beleef je een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur van het Dal van de Ruiten Aa.

Prijs

60 / Eenmaal / Per gast