Ontdek de natuur zonder zorgen met ons oplaadpunt voor elektrische fietsen

Verken het prachtige Westerwolde en het Dal van de Ruiten Aa op een milieuvriendelijke manier met ons gloednieuwe oplaadpunt voor elektrische fietsen. Bij Dal van de Ruiten Aa zetten we ons in voor duurzaamheid en bieden we onze gasten de mogelijkheid om de omgeving te verkennen zonder hun ecologische voetafdruk te vergroten.

100% Zonne-energie: Duurzaam en Klimaatvriendelijk

Ons oplaadpunt werkt volledig op zonne-energie, dankzij onze eigen zonnepanelen. Hierdoor zijn we CO2-neutraal en dragen we bij aan een schoner milieu. Je kunt dus met een gerust hart je elektrische fiets opladen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Altijd een volle accu voor ongestoord fietsplezier

Met ons oplaadpunt ben je verzekerd van een volle accu, elke dag weer. Zo kun je zonder zorgen op pad gaan en optimaal genieten van het verkennen van de omgeving. Fiets langs de prachtige natuurgebieden, zoals het Natura2000-gebied en spot het lokale wildleven. Of sta stil bij de karakteristieke lakenvelders en blaarkoppen die grazen op de uitgestrekte akkerlanden.

Overdekte fietsenstalling met laadpunt: Gemakkelijk en Ontspannen

Onze overdekte fietsenstalling biedt niet alleen bescherming voor je fiets, maar ook een handig laadpunt voor je elektrische fiets. Hierdoor kun je ontspannen genieten van je verblijf, wetende dat je fiets altijd klaar is voor een nieuwe ontdekkingstocht door de natuur.

Kies voor ons oplaadpunt voor elektrische fietsen en laat ons je ontzorgen tijdens je verblijf in Westerwolde. Verken de prachtige omgeving, geniet van de rust en stilte van de natuur en kom volledig tot rust in onze milieuvriendelijke accommodatie.

Prijs

15 / Eenmaal / Per accommodatie