Wil je tijdens je verblijf in ons chalet nog meer genieten van de natuur? Overweeg dan de vogelvoer service van het Dal van de Ruiten Aa! Met deze service kun je eenvoudig een voederplaats creëren bij je chalet, waardoor je een overvloed aan wildleven kunt aantrekken en bewonderen.

Diversiteit aan vogels

Onze vogelvoer service biedt je de mogelijkheid om een voederplaats te creëren die diverse soorten vogels aantrekt. Denk hierbij aan roodborstjes, koolmezen, pimpelmezen, diverse soorten musjes, kwikstaartjes, winterkoninkjes, spechten, koekoek, merels, vinkjes en zelfs roofvogels zoals sperwers en buizerds. Of wat denk je van de ijsvogel, die kort geleden nog op de Nederlandse Rode lijst van bedreigde diersoorten stond?

Met onze vogelvoer service kun je genieten van de diversiteit aan vogels die onze omgeving te bieden heeft. Of je nu graag de kleurrijke zangvogels bewondert of de majestueuze roofvogels wilt zien, met onze service zul je versteld staan van de variëteit aan vogels die je voederplaats bezoeken.

Eenvoudig te gebruiken

Onze vogelvoer service is eenvoudig te gebruiken. Bij aankomst ontvang je een voederpakket met verschillende soorten voer die speciaal zijn samengesteld om een breed scala aan vogels aan te trekken. Je hoeft alleen maar het voer op de voederplaats te plaatsen en te wachten tot de vogels arriveren. Het pakket bestaat uit samengestelde zaden en noten, gedroogde wormen en vetbollen (naar gelang het seizoen).

Verrijk je natuurbeleving

Door gebruik te maken van onze vogelvoer service verrijk je je natuurbeleving tijdens je verblijf in ons chalet. Of je nu binnen zit te genieten van het uitzicht op de vogels of buiten op je terras, de aanwezigheid van de vogels zal je verblijf nog specialer maken. Het voer kun je tevens geven aan de pauwen en kippen die op het landgoed vrij loslopen. De pauwen en kippen zijn vrij tam en zullen niet schromen om wat lekkers uit je hand te eten. Wil je ook genieten van de prachtige vogels die onze omgeving te bieden heeft? Reserveer dan nu onze vogelvoer service en maak je verblijf in ons chalet onvergetelijk!

Prijs

5 / Eenmaal / Per accommodatie